PIZZA SERVICE VLISSINGEN

PIZZA SERVICE VLISSINGEN Nu ook spareribs

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 522 beoordelingen
8 dec 2018 om 20:40 Te warm.
23 nov 2018 om 21:25 Super Goed,ga zo door en beter dan domino's en newYork :)
17 nov 2018 om 21:45 Kanker lekker man
26 okt 2018 om 19:42 Ik kreeg een hele kleine pizza, waarbij ik extra heb betaald voor olijven uit blik, tomaat uit blik (wel 2 hele stuks) en 3 dotjes parmezaan. Was niet lekker en vrij duur.
14 okt 2018 om 20:52 Een medium besteld maar super klein, kan niet eens 1 kind vol van worden. Echt jammer voor dat geld
13 okt 2018 om 21:24 Pizza's, prima als altijd, alleen weer half uur later dan aangegeven.
8 okt 2018 om 9:35 het lijkt wel of iemand anders de pizza's maakt zeer rijk belegd miss iets teveel van het goede hahaha maar super lekker !!!!
1 okt 2018 om 15:01 Matige ervaring.
18 aug 2018 om 23:21 Bezorger vervelend aan de deur . Ook maar 2 garnalen op de pizza. Verder wel super lekker
5 aug 2018 om 20:03 Bestelling klopte niet miste een pizza carbonara pasta was geschift en zuur en kwam uit de vriezer. Dat hoor je bij carbonsra niet te doen. De maragrita was met bliktomaat bedekt ofzo en enig sinds aangeb zeevruchten pizza smaakte naar de groene kruiden.
15 jun 2018 om 15:57 Prima pizza. Service not so much. Na ruim een half uur eens gebeld. Ze moesten nog beginnen. Hadden ze mogen laten weten. Een tegemoetkoming hadden we gewaardeerd.
2 mei 2018 om 0:58 Belachelijk.. heb een pizza margherita besteld. Je zou denken dat je daar weinig aan kunt verpesten.. nou hier kan dat dus.. een margherita zonder tomatensaus vind ik 1 grote grap.